Belgium BEL  
dut  

rss

  • rss
Nieuws - Nutrition
Succes in de aanpak van overvoeding bij kinderen zet AMWAY ertoe aan nieuwe doelen te stellen

2016.10.16 - 

Wereldvoedseldag 2016 is de start van een nieuw 1000 dagen durend initiatief voor de Nutrilite™ Power of 5-campagne

Wereldvoedseldag 2016, 16 oktober –  Amway kondigt aan dat de Nutrilite™ Power of 5-campagne zijn doel van 2016 – meer dan 14.000 ondervoede kinderen van voedsel voorzien door meer dan 5 miljoen pakjes van Nutrilite™ Little Bits te verdelen – heeft overtroffen. Tegen het einde van het jaar zal de campagne wereldwijd 30.000 kinderen in 15 landen bediend hebben.

Naar aanleiding van Wereldvoedseldag kondigde Amway verder nog een nieuwe doelstelling aan: de campagne zal de 1.000 komende dagen uitgebreid worden om tegen eind 2019 500.000 ondervoede kinderen van voedsel te voorzien.  De eerste 1.000 dagen in de ontwikkeling zijn de meest kritische voor de overleving van een kind en het vermogen om te groeien en te leren. Het is bewezen dat de levenslange gezondheid van een individu beïnvloed wordt door nutritionele keuzes het hele leven lang, waaronder een aanleg voor obesitas en bepaalde chronische ziekten.

Nutrilite™ Little Bits is een micronutriënt in poedervorm versterkt met plantaardige voedingsstoffen die kinderen van 6 maanden tot 5 jaar voorzien van 15 essentiële vitamines en mineralen. Het poeder wordt geleverd in een pakje van één gram dat gezinnen één keer per dag kunnen mengen in een kindermaaltijd.

Als ’s werelds best verkochte merk van vitamines en voedingssupplementen* bevindt Nutrilite™ zich in de ideale positie om ondervoeding bij kinderen aan te pakken en in dit verband oplossingen te helpen aanreiken. Dit gebeurt in partnerschap met ervaren NGO’s en de Business Owners en werknemers van Amway die betrokken worden en er mee helpen voor zorgen dat de Nutrilite™ Little Bits, micronutriënten in poedervorm, zoveel mogelijk ondervoede kinderen bereiken.

Om de inspanningen van Amway te ondersteunen en voor meer informatie over de Nutrilite™ Power of 5-campagne kunt u terecht op powerof5.nutrilite.com of op de lokale website van Amway.

 

 

* Bron: Euromonitor International Limited.

Geef een reactie

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia