Belgium BEL  
dut  

rss

  • rss
Nieuws - Amway
Dag van het Vrijwilligerswerk

2016.12.05 - 

De distributeurs en werknemers van Amway in 29 Europese landen helpen hun gemeenschappen verbeteren

Brussel, 5 december 2016 – Ter gelegenheid van de wereldwijde dag van het vrijwilligerswerk van de VN steunt Amway België in het kader van zijn vrijwilligersactiviteiten – de One by One-campagne – 2 organisaties in Krotrijk en Brussel.

Het ultieme doel van Warriors in Kortrijk, opgericht door Vanessa Bossuyt Vigna, is kankerpatiënten steunen die doorheen de behandeling worden getekend voor het leven en met grievende letsels overblijven waar de mutualiteit niet voor tussenkomt. Het gaat dus om het inzamelen van geld en dit schenken aan Warriors die een reconstructie nodig hebben na kanker en dit financieel kostenplaatje niet kunnen dragen. Dit project werd door Amway Business Owner Greet Gevaert ondersteund om geld in te zamelen door het zoeken naar sponsors via allerhande evenementen.

Roart vzw in Brussel heeft als sociaal doel de promotie van kunsten en cultuur en de sociale integratie in België. Met dit doel organiseert Roart activiteiten zoals optredens, grote concerten, workshops, tentoonstellingen, taal-, dans- en zanglessen maar ook congressen over integratie, vrijwilligerswerk en liefdadigheid. Dit bijzondere project werd door Amway Business Owner Mihaela Trifu ondersteund als Roart vzw Voorzitter!

Geef een reactie

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia