Belgium BEL  
dut  

rss

  • rss
Nieuws - Amway
Amway vijwilligerswerk 2016

2016.07.06 - 

Onze visie van ‘mensen helpen een beter leven te leiden’ is de inspiratie voor alles wat we doen. Ze begeleidt ons bij het maken van strategische keuzes, ze is de drijfkracht van onze relaties en ze stuwt ons naar een doelgerichte wereldwijde missie – om als maatschappelijk verantwoorde burger het leven van mensen over de hele wereld op een positieve manier te veranderen.

Ter gelegenheid van de 4e verjaardag van de One by One Amway Volunteering Day (dag van het vrijwilligerswerk) is ons doel dit jaar van de engagementen van de Amway Business Owners (ABOs) in hun respectieve gemeenschappen een hefboom te maken. We nodigen alle ABO’s uit om aan hun lokale Amway-filiaal te laten weten welk vrijwilligerswerk zij momenteel doen. Amway zal 3 activiteiten identificeren die de geest van Amway als ondersteuner van onze gemeenschappen het best belichaamt. De geïdentificeerde activiteiten zullen ondersteund worden met € 500 (in de vorm van een rechtstreekse donatie aan de NGO die door de ABO gesteund wordt) en Amway zal een persbericht publiceren in naam van de ABO’s wier activiteiten werden geïdentificeerd.  Als er geen NGO betrokken is, zal Amway zorgen voor een productdonatie afhankelijk van wat de activiteit nodig heeft.

Dit zijn de criteria voor de vrijwilligersactiviteiten waarnaar we op zoek zijn:

  1. Activiteit aantoont dat de ABO zich engageert in zijn lokale gemeenschap
  2. De activiteit moet zich richten op het helpen van mensen. (bv. een ouder buur helpen, ziekenhuizen, een weeshuis, hulp verlenen met het lokale voetbalteam, de brandweer, zich inzetten voor een liefdadigheidsorganisatie, kinderdagverblijf, voedselbank, enz.)
  3. De activiteit kan worden uitgeoefend door 1 persoon of een groep
  4. De activiteit moet op regelmatige basis gebeuren en een voortdurend engagement aantonen
  5. De activiteit mag geen enkele politieke context hebben.

We willen aantonen dat ABO’s zorg dragen voor hun gemeenschappen en er op vele manieren toe bijdragen, zoals het aanbieden van een businessopportuniteit en het bieden van steun om de gemeenschappen waarin ze leven te verbeteren. Dit maakt immers deel uit van de Amway-filosofie.

Bent u een ABO? Vul dan het inschrijvingsformulier in vóór 30 september 2016 om uw vrijwilligersactiviteit aan te tonen en stuur dit terug naar cecile.purnode@amway.com

De geïdentificeerde activiteiten zullen bekendgemaakt worden op de UN Volunteering Day (dag van het vrijwilligerswerk van de VN) op 5 december 2016.

Neem contact op met cecile.purnode@amway.com om in te schrijven en bijkomende informatie te bekomen.

Geef een reactie

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia